zaterdag 21 december 2019 – TROEBADOERS met begeleidingsband in Oosterpoort Groningen

zaterdag 21 december 2019
SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
20:30 start programma (tijden onder voorbehoud)

Goede songs uit het leven gegrepen, drie stemmen in perfecte harmonie en humor dreuger as Groninger worst. Alex Vissering, Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk, oftewel De Troebadoers, komen langs op zaterdag 21 december!
MIS DIT NIET!

In 2013 speelden Vissering en De Groot op een streektaalfestival in Ter Apel en al gauw bleven ze maar praten over mooie gitaren en countrymuziek. De twee kwamen erachter dat ze eigenlijk veel vaker samen op het podium zouden moeten staan, maar dan moest er nog wel iemand bij met dezelfde passie voor rootsmuziek en de Grunneger toal. Zo geschiedde, met Erwin Jongedijk erbij was de groep van Groningse bodem gevormd.

TICKETS: https://www.spotgroningen.nl/programma/de-troebadoers/

About the author

admin

View all posts