CD van de Troebadoers ook via deze website te bestellen! Ga naar ‘winkel’

De cd ‘Veenhoes sessies’ van de Troebadoers, t.w. Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering, is nog steeds te koop!

In 2014 was daar ineens die regionale hit Riekdom. Een losse single van het Grunneger Americana trio Alex Vissering, Jan Henk de Groot en Edwin Jongedijk. Nu is er een compleet album met de toepasselijke titel VEENHOES SESSIES. De opnames vonden in de zomer van 2014 plaats in vakantieboerderijtje ‘t Veenhoes in Vriescheloo.
Zulfkweekte tomoaten.
Natuurlijk staat Riekdom op het album, maar ook solohits als Jongedijks ‘As k de kaans zol kriegen’ en De Groots ‘Mamme van Michel’ kregen een nieuw Troebadoers jasje. Alex Vissering maakte met ‘Zulfkweekte tomoaten’ een fraaie Grunneger vertaling van Guy Clarks ‘Homegrown tomatoes’. Eén van de hoogtepunten is ‘In de nacht’, ook de eerste single van het album. Als clip hieronder te zien (Youtube.com).

De Cd was op tijd klaar voor de theatertour ‘Nachtkrabers’ die 10 oktober 2015 startte in Theater De Molenberg in Delfzijl.

CD hoes

About the author

admin

View all posts