PRONKJEWAILTJES – Vanaf 3 januari 2011 dagelijks op TV Noord

In het kader van het 75-jarig bestaan van Stichting Groninger Landschap en in samenwerking met de Provincie Groningen zijn door Moomba Media uit Groningen zo’n 500 “Pronkjewailtjes” gemaakt voor RTV Noord.
Deze TV items zijn vanaf januari 2011 tot eind 2012 elke werkdag uitgezonden ter afsluiting van het programma Noord Vandaag.
De presentatie was in handen van Alex. De crew bestond uit Michel van Roon van het Groninger landschap, Rikkert Veldman van Moomba Media, cameraman Gert Ensing en Jan Meijering van de provincie Groningen. Alex liet op zijn manier en in het Groninger dialect bijzondere gebeurtenissen in de Groninger natuur en opmerkelijke plekjes in onze provincie zien. U kunt deze filmpjes terugkijken op Youtube (zoeken naar Alex Vissering) of de dvd bestellen via het Groninger Landschap.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.