Theatertour van de Troebadoers succes!!

Grunneger Troebadoers Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot bundelen hun verhalen en liedjes in een concert waarbij het publiek vooral op visite is. Het Gronings dialect en de liefde voor Americana bracht hen samen en nu staan ze in het theater met niet meer dan een paar akoestische gitaren, mondharmonica en mandoline. Eigen nummers in het Gronings over de liefde, de streek en vooral uit het leven zullen worden afgewisseld met liedjes van hun Amerikaanse helden (o.a. Willie Nelson, The Band en JJ Cale).
Laatste mogelijkheid…
Er zijn nog een paar kaarten voor het optreden in Martini Plaza (in de Springerzaal) in Groningen op zaterdag 22 november a.s.
Aanvang 20.30 uur (zie de agenda)

Theater Troebadoers 2014
Optredens in de Molenberg Delfzijl, Beresteijn Veendam en Geert Teis in Stadskanaal waren groot succes!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.